TROUWBEURS ALKMAAR   

Georg Kessler Lounge | AFAS Stadion 

Bezoekersinformatie Trouwbeurs Alkmaar

  Tickets zijn online en aan de kassa te verkrijgen. 

  De online ticketverkoop sluit zondag 28 januari 2018 om 08.00 uur. 
  Daarna zijn de kaarten aan de deur te koop. Gelieve met pin betalen bij de kassa. 

  € 5,00 per stuk - Voorverkoop online  / € 7,50 per stuk - Kassaverkoop (uitsluitend met pin).

  Kinderen tot en met 17 jaar gratis entree.

  Op vertoon van een gepersonaliseerde AlkmaarPas krijg je € 2,50 korting aan de deur. www.alkmaarpas.nl.

  Parkeren is gratis rondom het AFAS Stadion. 

  Bezoekers van Trouwbeurs Alkmaar betreden de locatie op eigen risico. De organisatie verzorgd in samenwerking met het AFAS Stadion voor de beveiliging. De organisatie en dienstdoende medewerkers, danwel samenwerkende partners kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel en/of materiële schade die bezoekers van het evenement kunnen ondervinden. Tevens is de organisatie niet verantwoordelijk voor verloren en/of gestolen persoonlijke eigendommen.  

  Consumpties en versnaperingen worden verkocht via de horeca van AZ Alkmaar. Je kunt betalen met pin of contant geld.  

  Tijdens Trouwbeurs Alkmaar zullen foto’s & opnames gemaakt worden ten behoeve van promotie doeleinden. Een ieder die ons evenement bezoekt gaat hier mee akkoord. 

  Het is niet toegestaan om professionele foto,- audio,- of video opnames te maken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisatie van Trouwbeurs Alkmaar. Het dragen van een perskaart is verplicht.

  Zonder schriftelijke toestemming van de organisatie van Trouwbeurs Alkmaar is het niet toegestaan promotie materiaal (samples/flyers e.d.) uit te delen in en rondom het AFAS Stadion. Bij constatering worden de betreffende ondernemers en promotiematerialen door de security verwijderd van het evenemententerrein en ontvangen een factuur voor ongevraagde promotie tijdens het evenement. 

  De beveiligingsmedewerkers hebben bij twijfel het recht de bezoekers te fouilleren en (hand)tassen te controleren. 

  De organisatie behoudt zich het recht voor het evenement te wijzigen en/of te verplaatsen.  

  Bezoekers die zich niet aan de Algemene Bezoekersvoorwaarden van Trouwbeurs Alkmaar houden, zal de toegang tot Trouwbeurs Alkmaar worden ontzegd zonder het recht op vergoeding van de kosten voor het toegangsbewijs en eventuele in rekening gebrachte service- en/of andere kosten.