TROUWBEURS ALKMAAR    

Zondag 7 maart 2021 | Georg Kessler Lounge |AFAS Stadion 

 


 Yesss, jullie gaan trouwen!!! 

Gefeliciteerd en laten we beginnen met de voorpret. Samen met héél veel leuke trouwexperts uit de regio willen wij jullie graag helpen met de organisatie van jullie perfecte huwelijksdag. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft. Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er vaak leuke aanbiedingen. 

Trouwbeurs Alkmaar 
Zondag 7 maart 2021 van 10.00 tot 16.00 uur organiseert Organisatiebureau Njoy & Party in samenwerking met de afdeling evenementen van het AFAS Stadion de 8e editie van Trouwbeurs Alkmaar. Het evenement zal plaatsvinden in de stijlvolle Georg Kessler Lounge van het AFAS Stadion. (etage 3)
Let op: Datum is onder voorbehoud in verband met de verstrengde maatregelen.


Volop inspiratie, winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak
Trouwbeurs Alkmaar is een Inspiratieplein voor bruidsparen-to-be en een thuiswedstrijd voor regionale professionals uit de trouwbranche. Jaarlijks verzamelen ruim vijfenveertig trouwexperts zich tijdens deze trouwbeurs in de voetbaltempel van Alkmaar. Normaal gesproken is de luxe lounge een uitvalbasis voor zakelijke voetbalfans. Tijdens Trouwbeurs Alkmaar fungeert de luxe businesslounge als een sfeervol inspiratieplein voor verliefde stellen met trouwplannen. Wat in begon als creatief concept is inmiddels een uniek begrip in Alkmaar. 

Kaartverkoop 
Een klein prijsje voor jullie grote dag en iedereen is van harte welkom. De deuren gaan om 10.00 uur open. Je kunt je auto gratis parkeren rondom het stadion. Online verkoop: € 5,00 

Partners Trouwbeurs Alkmaar 

 

 

E-mailen
Instagram
LinkedIn