TROUWBEURS ALKMAAR    

Zondag 30 januari 2022 | AFAS (AZ) Stadion | Keest Kist Lounge

 


 Yesss, jullie gaan trouwen!!! 

Gefeliciteerd en laten we beginnen met de voorpret. Samen met héél veel leuke trouwexperts uit de regio willen wij jullie graag helpen met de organisatie van jullie perfecte huwelijksdag. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft. Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er vaak leuke aanbiedingen. 

Trouwbeurs Alkmaar 
Zondag 30 januari 2022 van 10.00 tot 17.00 uur organiseert &JOY. in samenwerking met de afdeling evenementen van het AFAS Stadion de 8e editie van Trouwbeurs Alkmaar. Het evenement zal plaatsvinden in de stijlvolle Keest Kist Lounge van het AFAS Stadion. (etage 2) Let op: Datum is onder voorbehoud de persconferentie van 25 januari 19.00 uur.


Volop inspiratie, winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak
Trouwbeurs Alkmaar is een Inspiratieplein voor bruidsparen-to-be en een thuiswedstrijd voor regionale professionals uit de trouwbranche. Jaarlijks verzamelen ruim vijfenveertig trouwexperts zich tijdens deze trouwbeurs in de voetbaltempel van Alkmaar. Normaal gesproken is de luxe lounge een uitvalbasis voor zakelijke voetbalfans. Tijdens Trouwbeurs Alkmaar fungeert de luxe businesslounge als een sfeervol inspiratieplein voor verliefde stellen met trouwplannen. Wat in begon als creatief concept is inmiddels een uniek begrip in Alkmaar. 

Kaartverkoop 
Een klein prijsje voor jullie grote dag. Je kunt je auto gratis parkeren rondom het stadion. Online verkoop: € 7,50 per ticket inclusief een hippe en goedgevulde goodiebag.
Reserveer hieronder je entreetijd. 

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link:  &JOY. | Trouwbeurs Alkmaar 2022 – Ticketkantoor 

 

E-mailen
Instagram
LinkedIn