TROUWBEURS ALKMAAR 2018                                         

Georg Kessler Lounge | AFAS Stadion 

 


 Yesss, jullie gaan trouwen!!! 
Laten we beginnen met de voorpret. Samen met héél veel leuke trouwexperts uit de regio willen wij jullie graag helpen met de organisatie van jullie perfecte huwelijksdag. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft. Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er vaak leuke aanbiedingen.Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten tijdens de 5e editie van Trouwbeurs Alkmaar.

 

Trouwexperts uit de regio
Noord-Holland heeft super leuke trouwexperts! Professionele ondernemers die met veel passie hun beroep uitoefenen. Hoe fijn is het om deze gepassioneerde ondernemers zondag 28januari persoonlijk te ontmoeten en vragen te stellen over de organisatie van jullie huwelijk? Kortom Het inspiratiefeest voor jullie huwelijksdag begint met een bezoek aan Trouwbeurs Alkmaar. 

 

 Programma
10.00 uur - 16.00 uur | Inspiratieplein met Trouwexperts en live entertainement
12.00 uur - 12.30 uur | 1e Modeshow
13.00 uur - 13.30 uur | Workshop Njoy Your Wedding!
14.00 uur - 14.30 uur | 2e Modeshow 
15.00 uur - 15.30 uur | Workshop Njoy Your Wedding!
* onder voorbehoud van wijzigingen 


Workshop
Wil je zelf creatief aan de slag voor jullie huwelijk? Tijdens je bezoek aan Trouwbeurs Alkmaar krijg je de kans. Thessa Latupeirissa is professioneel weddingplanner en eigenaresse van Organisatiebureau Njoy & Party. Met tien jaar professionele werkervaring kan zij jullie opweg helpen met de organisatie van jullie huwelijk. Wil je tips & tricks van een professioneel weddingplanner dan ben je van harte welkom tijdens workshop van Organisatiebureau Njoy & Party. Geef je op en doe mee! Let op, Er zijn slecht beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

1e workshop: Njoy Your Weddingday
13.00 uur - 13.30 uur | Workshop Njoy Your Wedding! 
15.00 uur - 15.30 uur | Workshop Njoy Your Wedding!