TROUWBEURS ALKMAAR    

Zondag 30 januari 2022 | AFAS (AZ) Stadion | Keest Kist Lounge

TICKETS
Iedereen heeft voor toegang een online ticket + reservering nodig
Super leuk dat je ons feelgood event Trouwbeurs Alkmaar komt bezoeken. Hieronder kun je de tickets reserveren.
Er zijn geen kassa’s geopend. De kaarten zijn alleen online verkrijgbaar.  Voor informatie of vragen zijn wij uiteraard bereikbaar: info@njoyparty.nl.

Scoor hier je tickets!
Bezoekersinformatie
Tickets zijn alleen online beschikbaar á €7,50 per stuk inclusief hippe en goed gevulde goodiebag.

Bezoekersinformatie

Bezoekers van Trouwbeurs Alkmaar betreden de locatie op eigen risico. De organisatie verzorgd in samenwerking met het AFAS Stadion voor de beveiliging. De organisatie en dienstdoende medewerkers, danwel samenwerkende partners kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel en/of materiële schade die bezoekers van het evenement kunnen ondervinden. Tevens is de organisatie niet verantwoordelijk voor verloren en/of gestolen persoonlijke eigendommen.  

Horeca
Consumpties en versnaperingen worden verkocht via de horecafaciliteiten van AZ Alkmaar. Je kunt betalen met pin of contant geld.  

Beeldmateriaal
Tijdens Trouwbeurs Alkmaar zullen foto’s & opnames gemaakt worden ten behoeve van promotie doeleinden. De fotografen en videografen dragen een perskaart. Een ieder die ons evenement bezoekt gaat hier mee akkoord. Het is niet toegestaan om professionele foto,- audio,- of video opnames te maken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisatie van Trouwbeurs Alkmaar. Het dragen van een perskaart is verplicht.

Promotie door derden niet toegestaan
Zonder schriftelijke toestemming van de organisatie van Trouwbeurs Alkmaar is het niet toegestaan promotie materiaal (samples/flyers e.d.) uit te delen in en rondom het AFAS Stadion. Bij constatering worden de betreffende ondernemers en promotiematerialen door de beveiliging verwijderd van het evenemententerrein en ontvangen een factuur voor ongevraagde promotie tijdens het evenement. De beveiligingsmedewerkers hebben bij twijfel het recht de bezoekers te fouilleren en (hand)tassen te controleren. 

Rechten van de organisatie
De organisatie behoudt zich het recht voor het evenement te wijzigen en/of te verplaatsen. Bezoekers die zich niet aan de Algemene Bezoekersvoorwaarden van Trouwbeurs Alkmaar houden, zal de toegang tot Trouwbeurs Alkmaar worden ontzegd zonder het recht op vergoeding van de kosten voor het toegangsbewijs en eventuele in rekening gebrachte service- en/of andere kosten.  

E-mailen
Instagram
LinkedIn